Pileća jetrena pašteta

Ispiši recept
Pileća jetrena pašteta
Pikantna pileća jetrena pašteta sa svježe pečenim kruhom dobra je zakuska ili doručak.
Glasova: 0
Ocjena: 0
Tvoja ocjena:
Ocijeni recept!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Vrijeme pripreme 10 min
Vrijeme kuhanja 20 min
Vrijeme čekanja 0 min
Obrok za
osobe
Sastojci
  • 500 g pilećih jetrica
  • 2 manja luka
  • 3 režnja češnjaka
  • 125 g maslaca ili masti
  • 0.5 čajna žica papra
  • 0.5 čajna žica mažurana
  • 0.5 čajna žica majčine dušice
  • 1 čajna žica soli
  • 2 grančice svježeg peršina
Vrijeme pripreme 10 min
Vrijeme kuhanja 20 min
Vrijeme čekanja 0 min
Obrok za
osobe
Sastojci
  • 500 g pilećih jetrica
  • 2 manja luka
  • 3 režnja češnjaka
  • 125 g maslaca ili masti
  • 0.5 čajna žica papra
  • 0.5 čajna žica mažurana
  • 0.5 čajna žica majčine dušice
  • 1 čajna žica soli
  • 2 grančice svježeg peršina
Glasova: 0
Ocjena: 0
Tvoja ocjena:
Ocijeni recept!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Upute
  1. Rastopite maslac te na njemu popržite luk dok ne postakli. Dodajte češnjak te dodajte jetrice.
  2. Smanjite jačinu kuhanja na srednje jaku te dodajte začine, osim peršina, i pirjajte jetrice oko 20 minuta.
  3. Pustite da se malo prohlade prije nego ih prebacite u multipraktik. Ubacite i peršim te napravite glatku smjesu.
  4. Prebacite u zdjelicu i pričekajte da se ohladi prije konzumacije.
  5. Odlično se slaže uz svježe pečeni kruh od heljde.
  6. Dobar tek!

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)