AIP Panna cotta od trešanja
Panna cotta od trešanja postala je moj najomiljeniji desert. Toliko volim trešnje da svake godine smišljam i nove načine kako ih konzumirati.
    Obrok za Vrijeme pripreme
    8osoba 15min
    Vrijeme kuhanja Vrijeme čekanja
    10min 30min
    Obrok za Vrijeme pripreme
    8osoba 15min
    Vrijeme kuhanja Vrijeme čekanja
    10min 30min
    Sastojci
    • 700ml gustog kokosovog mlijeka
    • 500g odkoštenih trešanja
    • 1čajna žica cimeta
    • 2jušne žlice želatine
    • 100ml vode
    • 2 velikodušne žlice meda
    Upute
    1. Odkoštene trešnje smiksajte sa vodom u gustu glatku kremu. Struktura može biti glatka koliko želite, ali i koliko jak blender imate.
    2. Stavite kokosovo mlijeko i želatinu grijati kako bi se želatina rastopila.
    3. Polako dodajte i ostale sastojke i miješajte dok se sve dobro ne pomiješa.
    4. Izlijte u posude u kojima želite servirati i stavite na hlađenje da se stisne.
    5. Uživajte u odličnom desertu i predivnoj kombinaciji trešanja i cimeta.
    6. Dobar tek!