Čokoladni forma kolač
Čokoladni kolač sa kokosovim brašnom i medom super desert nakon ručka ili užitak uz kavu i društvo poslijepodne. 
    Obrok za Vrijeme pripreme
    8osoba 15min
    Vrijeme kuhanja Vrijeme čekanja
    40min 0min
    Obrok za Vrijeme pripreme
    8osoba 15min
    Vrijeme kuhanja Vrijeme čekanja
    40min 0min
    Sastojci
    Tijesto
    • 80g kakaoa u prahulink
    • 40g kokosovog brašna
    • 40g tapioke
    • 1 prašak za pecivo
    • 2prstohvata himalajske solilink
    • 5 jaja
    • 240ml meda
    • 1jušna žlica vanilija ekstrakta
    • 120ml soka od jabuke (nezaslađenog)
    • 60g kokosovog uljalink
    Preljev
    • 50g bijele čokolade
    • 1jušna žlica ulja
    Upute
    1. Kokosovo ulje rastopiti i staviti sa strane da se hladi.
    2. Sve mokre sastojke osim kokosovog ulja dobro umutiti. 
    3. Sve suhe sastojke umiješati, te im dodavati mokre sastojke i praviti kompaktnu smjesu. 
    4. Kad ste sve umiješali dodate prohlađeno kokosovo ulje. 
    5. Kalup formu namažite kokosovim ulje i pospite sa jušnom žlicom kakaoa. 
    6. Ulijte smjesu i stavite peči u zagrijanu pećnicu na 170°C 35-40 min. Probajte čačkalicom da li je gotovo. 
    7. Izvadite da se hladi. 
    8. Na pari rastopite bijelu čokoladu i dodajte joj ulje. Pustite da se malo prohladi prije nego prelijete preko kolača. 
    9. Stavite u frižider da se sve dobro ohladi prije posluživanja. 
    10. Dobar tek!