Losos sa parenim čimulama
Prženi losos sa parenim čimulama kelja začinjeno češnjakom i maslinovim uljem. Ručak koji obiluje zdravim masnoćama i vitaminima.
    Obrok za Vrijeme pripreme
    2osobe 5min
    Vrijeme kuhanja
    15min
    Obrok za Vrijeme pripreme
    2osobe 5min
    Vrijeme kuhanja
    15min
    Sastojci
    • 2komada lososa
    • 300g čimula kelja
    • 4jušne žlice maslinovog ulja
    • 1/2čajna žlica soli
    • 1jušna žlica sjeckanog svježeg peršina
    Upute
    1. Očistite čimule i stavite ih u kuhalo na paru da se kuhanju.
    2. Pomiješajte peršin, maslinovo ulje i sol.
    3. Ispecite na tavi na malo maslinovog ulja filete lososa.
    4. Sve začinite sa napravljenim dresingom i uživajte u obroku. Dobar tek!