Popečci od quinoe
Lagani popečci koji mogu biti prilog, ali i glavna zvijezda obroka kojem će salata biti prilog.
    Obrok za Vrijeme pripreme
    4osobe 10min
    Vrijeme kuhanja Vrijeme čekanja
    30min 0min
    Obrok za Vrijeme pripreme
    4osobe 10min
    Vrijeme kuhanja Vrijeme čekanja
    30min 0min
    Sastojci
    • 150g quinoa
    • 2 mlada luka
    • 2 mlada češnjaka
    • 2 jaja
    • 0.5čajna žica himalajske soli
    • 4jušne žlice bezglutenskog Mix B brašna
    Upute
    1. Oprati dobro quinou pod mlazom mlake vode i staviti kuhati prema uputama na vrećici.
    2. Skuhanu quinou staviti da se hladi i svako malo razrahliti vilicom.
    3. Narezati luk i češnjak.
    4. Kada je quinoa ohlađena pomiješati sve sastojke i napraviti kompaktnu smjesu od koje se mogu oblikovati popečci.
    5. Pržiti popečke dok ne dobiju zlatno žutu boju na srednje jakoj vatri.
    6. Servirati uz omiljenu salatu.
    7. Dobar tek!