Puding od tapioka perlica sa bademovim mlijekom i nektarinama
Puding od tapioka perlica sa bademovim mlijekom i nektarinama brzo je gotov i ukusan desert.
    Obrok za Vrijeme pripreme
    4osobe 10min
    Vrijeme kuhanja Vrijeme čekanja
    10min 30min
    Obrok za Vrijeme pripreme
    4osobe 10min
    Vrijeme kuhanja Vrijeme čekanja
    10min 30min
    Sastojci
    • 70g tapioka perlica
    • 500ml bademovog mlijeka
    • 5jušna žlica šečera kokosove palmelink
    • 0.5čajna žica vanilije u prahu
    • 6 nektarina
    Upute
    1. Tapioka perlice prelijte vodim i ostavite oko 30 minuta da malo omekšaju.
    2. Ulijte mlijeko u posudu u kojoj će te kuhati puding. Dodajte 3 jušne žlice šećera kokosove palme i vaniliju. Dodajte ocijeđene tapioka perlice i pustite da zakuha uz lagano miješanje.
    3. Smanjite vatru i uz miješanje kuhajte dok se ne zgusne (oko 10-ak min) .
    4. Ulijte u posude/čaše za serviranje i stavite na hlađenje.
    5. Kada se puding ohladio. Očistite voće i uz dodatak šećera u blenderu izmiksajte.
    6. Prelijte preko pudinga i poslužite ili stavite na dodatno hlađenje.
    7. Dobar tek!