Vrijeme pripreme | 20 min |
Vrijeme kuhanja | 25 min |
Vrijeme čekanja | 0 min |
Obrok za | osobe |
Sastojci
Tijesto
- 2 jušne žlice maslinovog ulja
- 0.5 čajna žica kvasca
- 150 g bezglutenskog Mix B brašna
- 150 g prosenog brašna
- 200 ml mlake vode
- 200 ml umaka od rajčice
- 1 prstohvat origana
- 250 g šunke
- 250 g sira
- 50 g salame
Sastojci Tijesto
|
Upute
- Pomiješati sastojke za tijesto i napraviti kompaktnu smjesu koju će te odložiti sa strane.
- Izribati sir i šunku. Na trakice narezati salamu.
- Na dno kalupa staviti umak od rajčice pomiješan sa origanom. Zatim od tijesta raditi kuglice koje će te staviti u kalup na umak.
- Složite ih tako da između njih bude oko 1 cm razmaka. Dodajte na njih još malo umaka.
- Na kuglice od tijesta stavite šunku i sir, te trakice salame.
- Peči u zagrijanoj pećnici oko 25 min na 200°C.