Pirjano povrće sa kobasicom

Ispiši recept
Pirjano povrće sa kobasicom
Pirjano povrće sa domaćom kobasicom servirano uz svježu salatu od potočarke, rotkvica i mladog luka začinjeno maslinovim uljem i limunom. Potpun je paleo ručak.
kobasica sa pirjanim povrćem
Glasova: 0
Ocjena: 0
Tvoja ocjena:
Ocijeni recept!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Vrijeme pripreme 5 min
Vrijeme kuhanja 15 min
Obrok za
osobu
Sastojci
  • 1 jušna žlica svinjske masti
  • 1 domaća kobasica
  • 1 šalica miješanog povrća
  • 1 šalica potočarke
  • 1/2 šalica rukole
  • 4 mlade rotkvice
  • 2 mlada luka
  • 1 žličica soli
  • 1/2 žličica papra
  • 2 jušne žlice maslinovog ulja
  • 1 jušna žlica limunovog soka
Vrijeme pripreme 5 min
Vrijeme kuhanja 15 min
Obrok za
osobu
Sastojci
  • 1 jušna žlica svinjske masti
  • 1 domaća kobasica
  • 1 šalica miješanog povrća
  • 1 šalica potočarke
  • 1/2 šalica rukole
  • 4 mlade rotkvice
  • 2 mlada luka
  • 1 žličica soli
  • 1/2 žličica papra
  • 2 jušne žlice maslinovog ulja
  • 1 jušna žlica limunovog soka
kobasica sa pirjanim povrćem
Glasova: 0
Ocjena: 0
Tvoja ocjena:
Ocijeni recept!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Upute
  1. Na masti ispecite kobasicu. Kad je na pola gotova dodajte povrće koje će te pirjati sa kobasicom. Začinite po želji. Ja sam stavljala samo sol i papar.
  2. Dok se povrće i kobasica pirjaju operite i pripremite salatu. Narežite rotkvice i mladi luk, te potočarku, rukolu i mladu salatu ako je imate. Izbor salate je velik i napravite po vlastitiom ukusu. Začinite po želji. Ja koristim maslinovo ulje i limun, te sol.
  3. Kad je kobasica i povrće gotovo, sve lijepo servirajte i uživajte u zdravom paleo obroku.
  4. Dobar tek!

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.