Vrijeme pripreme | 15 min |
Vrijeme kuhanja | 40 min |
Vrijeme čekanja | 0 min |
Obrok za | osoba |
|
Upute
- Kokosovo ulje rastopiti i staviti sa strane da se hladi.
- Sve mokre sastojke osim kokosovog ulja dobro umutiti.
- Sve suhe sastojke umiješati, te im dodavati mokre sastojke i praviti kompaktnu smjesu.
- Kad ste sve umiješali dodate prohlađeno kokosovo ulje.
- Kalup formu namažite kokosovim ulje i pospite sa jušnom žlicom kakaoa.
- Ulijte smjesu i stavite peči u zagrijanu pećnicu na 170°C 35-40 min. Probajte čačkalicom da li je gotovo.
- Izvadite da se hladi.
- Na pari rastopite bijelu čokoladu i dodajte joj ulje. Pustite da se malo prohladi prije nego prelijete preko kolača.
- Stavite u frižider da se sve dobro ohladi prije posluživanja.
- Dobar tek!