AIP Panna cotta od trešanja

Ispiši recept
AIP Panna cotta od trešanja
Panna cotta od trešanja postala je moj najomiljeniji desert. Toliko volim trešnje da svake godine smišljam i nove načine kako ih konzumirati.
AIP Panna cotta od trešanja
Glasova: 1
Ocjena: 5
Tvoja ocjena:
Ocijeni recept!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Vrijeme pripreme 15 min
Vrijeme kuhanja 10 min
Vrijeme čekanja 30 min
Obrok za
osoba
Sastojci
  • 700 ml gustog kokosovog mlijeka
  • 500 g odkoštenih trešanja
  • 1 čajna žica cimeta
  • 2 jušne žlice želatine
  • 100 ml vode
  • 2 velikodušne žlice meda
Vrijeme pripreme 15 min
Vrijeme kuhanja 10 min
Vrijeme čekanja 30 min
Obrok za
osoba
Sastojci
  • 700 ml gustog kokosovog mlijeka
  • 500 g odkoštenih trešanja
  • 1 čajna žica cimeta
  • 2 jušne žlice želatine
  • 100 ml vode
  • 2 velikodušne žlice meda
AIP Panna cotta od trešanja
Glasova: 1
Ocjena: 5
Tvoja ocjena:
Ocijeni recept!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Upute
  1. Odkoštene trešnje smiksajte sa vodom u gustu glatku kremu. Struktura može biti glatka koliko želite, ali i koliko jak blender imate.
  2. Stavite kokosovo mlijeko i želatinu grijati kako bi se želatina rastopila.
  3. Polako dodajte i ostale sastojke i miješajte dok se sve dobro ne pomiješa.
  4. Izlijte u posude u kojima želite servirati i stavite na hlađenje da se stisne.
  5. Uživajte u odličnom desertu i predivnoj kombinaciji trešanja i cimeta.
  6. Dobar tek!

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)