Site icon Bez glutena

Jaja sa porilukom i špinatom

Jaja sa porilukom i špinatom

Jaja sa porilukom i špinatom

Jaja sa porilukom i špinatom jednostavm, zdrav i nutritivno bogat doručak idealan za početak dana. Uz dodatak sezonskog svježeg povrća prava poslastica.
Jaja sa porilukom i špinatom
Obrok za 2 osobe
Vrijeme pripreme 5 min
Vrijeme kuhanja 5 min

Sastojci

  • 2 jušna žlica maslinovog ulja
  • 4 jaja
  • 2 manja poriluka
  • 2 šake špinata
  • 1 zelena paprika
  • 1 krastavac
  • 2 prstohvata soli

Upute

  1. Očistite i na polumjesece narežite porukuk.
  2. Očistite špinat od peteljki.
  3. Zagrijete žlicu maslinovog ulja i na njom prepržite poriluk. Kad je pri kraju dodajte špinat da povene.
  4. Prelijte umučenim posoljenim jajima i na laganoj vatri ispecite jaja.
  5. Dok se to peče očistite i narežite krastavac i papriku za salatu. Začinite maslinovim uljem.
  6. Servirajte jaja uz salatu i uživajte u obroku. Dobar tek!
Exit mobile version