Site icon Bez glutena

Losos sa parenim čimulama

losos sa parenom cimiulama

Losos sa parenim čimulama

Prženi losos sa parenim čimulama kelja začinjeno češnjakom i maslinovim uljem. Ručak koji obiluje zdravim masnoćama i vitaminima.
losos sa parenom cimiulama
Obrok za 2 osobe
Vrijeme pripreme 5 min
Vrijeme kuhanja 15 min

Sastojci

  • 2 komada lososa
  • 300 g čimula kelja
  • 4 jušne žlice maslinovog ulja
  • 1/2 čajna žlica soli
  • 1 jušna žlica sjeckanog svježeg peršina

Upute

  1. Očistite čimule i stavite ih u kuhalo na paru da se kuhanju.
  2. Pomiješajte peršin, maslinovo ulje i sol.
  3. Ispecite na tavi na malo maslinovog ulja filete lososa.
  4. Sve začinite sa napravljenim dresingom i uživajte u obroku. Dobar tek!
Exit mobile version