Losos sa parenim čimulama

Ispiši recept
Losos sa parenim čimulama
Prženi losos sa parenim čimulama kelja začinjeno češnjakom i maslinovim uljem. Ručak koji obiluje zdravim masnoćama i vitaminima.
losos sa parenom cimiulama
Glasova: 0
Ocjena: 0
Tvoja ocjena:
Ocijeni recept!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Vrijeme pripreme 5 min
Vrijeme kuhanja 15 min
Obrok za
osobe
Sastojci
  • 2 komada lososa
  • 300 g čimula kelja
  • 4 jušne žlice maslinovog ulja
  • 1/2 čajna žlica soli
  • 1 jušna žlica sjeckanog svježeg peršina
Vrijeme pripreme 5 min
Vrijeme kuhanja 15 min
Obrok za
osobe
Sastojci
  • 2 komada lososa
  • 300 g čimula kelja
  • 4 jušne žlice maslinovog ulja
  • 1/2 čajna žlica soli
  • 1 jušna žlica sjeckanog svježeg peršina
losos sa parenom cimiulama
Glasova: 0
Ocjena: 0
Tvoja ocjena:
Ocijeni recept!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Upute
  1. Očistite čimule i stavite ih u kuhalo na paru da se kuhanju.
  2. Pomiješajte peršin, maslinovo ulje i sol.
  3. Ispecite na tavi na malo maslinovog ulja filete lososa.
  4. Sve začinite sa napravljenim dresingom i uživajte u obroku. Dobar tek!

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)