Vrijeme pripreme | 15 min |
Vrijeme kuhanja | 20 min |
Vrijeme čekanja | 0 min |
Obrok za | osoba |
Sastojci
- 2 jušne žlice svježeg sira
- 2 žumanjka
- 5 jušnih žlica bezglutenskog Mix B brašna
- 200 ml rižinog mlijeka
- 50 ml maslinovog ulja
- 1 prašak za pecivo
- 0.5 čajna žica soli (po izboru)
- 150 g ribane mrkve (1 veća mrkva)
Sastojci
|
Upute
- Pjenasto mikserom umutite žumanjke i sir.
- Dodajte tekuće sastojke te brašno sa praškom za pecivo. Napravite glatku smjesu.
- Kuhačom umješajte ribanu mrkvu.
- Kalupe za muffine punite do 2/3. Pecite 20 minuta u zagrijanoj pećnici na 180°C.
- Svakako provjerite čačkalicom da li su pečeni prije nego izvadite iz pećnice.
- Pustite da se malo ohlade prije konzumacije.
- Dobar tek!