Vrijeme pripreme | 10 min |
Vrijeme kuhanja | 30 min |
Vrijeme čekanja | 0 min |
Broj porcija |
osobe
|
Sastojci
- 2 šalice bademovog brašna
- 1 jušna žlica kokosovog brašna
- 1 čajna žica cimeta
- 0.5 čajna žica sode bikarbone
- 1 prstohvat soli link
- 1 velika jabuka
- 160 ml gustog kokosovog mlijeka
- 6 jušnih žlica meda
- 2 jaja
- 1 čajna žica jabučnog octa
- 0.5 čajna žica vanilija ekstrakta
- 160 ml kokosovog ulja (rastopljenog)
Sastojci
|
Upute
- Upalite pečnicu na 175°C da se zagrije dok vi pripremate kolač.
- Pomiješajte sve suhe sastojke u jednoj zdjeli.
- Rastopite kokosov maslac te dodajte sve ostale mokre sastojke i dobro izmiješajte.
- Spojite mokre i suhe sastojke.
- Ogulite jabuku i narežite je na manje kocke ili naribajte.
- Umiješajte jabuku u smjesu.
- Izlite sve u kalup za pečenje obložen papirom.
- Pecite oko 30 min na 175°C.
- Napomena: Ako vam nakon spojanja svih sastojaka smjesa nije homogena, dodajte koji mililitar kokosovog ulja ili kokosvog mlijeka.