Vrijeme pripreme | 5 min |
Vrijeme kuhanja | 15 min |
Broj porcija |
osobe
|
Sastojci
- 2 jušnje žlice maslaca ili masti
- 1 pileća prsa
- 1 manji luk
- 2 režnja češnjaka
- 150 ml juhe od kostiju
- 300 g miješanog povrća
- 200 g rižinih rezanaca
Sastojci
|
Upute
- Stavite 2 l vodu da prokuha.
- Narežite meso na komade veličine zalogaja.
- U tavi zagrijte mast i stavite meso da se prži.
- Kad je meso do pola gotovo dodajte luk, pa ostalo povrće i češnjak. Sol, papar i ostale začine po želji. Te podlijte juhom od kostiju i pustite da pirja dok rezanci ne budu gotovi.
- Stavite rezance i vruču vodu da se namaću. Nemojte ih kuhati. Samo ih prelijte vrelom vodom.
- Kad su rezanci gotovi, ocijedite ih i dodajte mesu i povrću.
- Servirajte i uživajte u obroku. Dobar tek!