| Vrijeme pripreme | 10 min | 
| Vrijeme kuhanja | 40 min | 
| Vrijeme čekanja | 30 min | 
| Broj porcija | 
 
 osobe     
 | 
Sastojci
- 2 jaja
 - 2 tikvica
 - 1 prašak za pecivo
 - 2 dl vrhnja
 - 1.5 šalica univerzalnog bezglutenskom brašna
 - 0.5 šalica kukuruznog brašna
 - 1 prstohvat soli
 - 1 dl maslinovog ulja
 
 
 
 
 
Sastojci
 
  | 
Upute
- Izribati tikvice te posoliti i pustiti 15-ak minuta da ispuste tekućinu.
 - Ocjedite tikvice te im dodajte ostale sastojke.
 - Umješajte glatno mekano tijesto.
 - Smjesu prespite u kalup za pečenje koji ste premazali maslinovim uljem i pecite 40 min na 180°C.
 - Prije rezanja pustite 15-ak min da se pita ohladi.