Vrijeme pripreme | 10 min |
Vrijeme kuhanja | 30 min |
Vrijeme čekanja | 0 min |
Broj porcija |
osobe
|
Sastojci
- 200 ml jogurta
- 2 manje tikvice (oko 200 grama)
- 2 žumanjka
- 50 ml maslinovog ulja
- 2 jušne žlice kukuruznog brašna
- 4 jušne žlice bezglutenskog Mix B brašna
- 0.5 praška za pecivo
Sastojci
|
Upute
- Naribajte tikvice. Dodajte im žumanjke, ulje i jogurt te postepeno dodajte brašno pomiješano sa praškom za pecivo i napravite kompaktnu glatku smjesu.
- Smjesa treba biti tekuća toliko da se može miješati kuhačom, ali ne prerjetka.
- U kalup obložen papirom za pečenje izlijte smjesu te pecite na 180°C oko 30 min. Svakako provjerite čačkalicom da li je gotovo.
- Malo prohladite prije konzumacije. Dobar tek!