Romanesco sa mrkvom i jajem

Ispiši recept
Romanesco sa mrkvom i jajem
Romanesca se rijetko nađe na placu, ali kad je tu svojim neobičnim izgledom plijeni poglede svih.
Glasova: 0
Ocjena: 0
Tvoja ocjena:
Ocijeni recept!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Vrijeme pripreme 30 min
Vrijeme kuhanja 0 min
Vrijeme čekanja 0 min
Obrok za
osoba
Sastojci
  • 300 g romanesca
  • 2 mrkve
  • 1 jaje
  • 2 jušne žlice maslinovog ulja
  • 1 jušna žlica svježeg sjeckanog peršina
  • 1 režanj češnjaka
  • 1 jušna žlica limunovog soka
Vrijeme pripreme 30 min
Vrijeme kuhanja 0 min
Vrijeme čekanja 0 min
Obrok za
osoba
Sastojci
  • 300 g romanesca
  • 2 mrkve
  • 1 jaje
  • 2 jušne žlice maslinovog ulja
  • 1 jušna žlica svježeg sjeckanog peršina
  • 1 režanj češnjaka
  • 1 jušna žlica limunovog soka
Glasova: 0
Ocjena: 0
Tvoja ocjena:
Ocijeni recept!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Upute
  1. Romanesco isjeći na komade veličine zalogaja. Mrkvu narezati na ploškice.
  2. Skuhati povrće u slanoj vodi.
  3. Skuhati jaje.
  4. Jaje isjeći na tanke ploške.
  5. Napraviti dresing od sitno sjeckanog peršina i češnjaka pomiješanog sa limunovim sokom i maslinovim uljem.
  6. Kuhano povrće pomiješati sa jajem. Te sve preliti dresingom.
  7. Dobar tek!

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.