Site icon Bez glutena

Tapioka perlice puding

Tapioka perlice puding

Jednostavan puding od tapioka perlica sa kokosovim mlijekom i ananasom. 
Obrok za 4 osobe
Vrijeme pripreme 10 min
Vrijeme kuhanja 15 min
Vrijeme čekanja 1 h

Sastojci

  • 100 g tapioka perlica
  • 200 g ananasa
  • 40 g rižinog slada u prahu
  • 40 g ribanog kokosa
  • 700 ml kokosovog mlijeka
  • 1 čajna žica ribane čokolade

Upute

  1. Tapioka perlice namočiti oko 1 sat. 
  2. Ocjediti perlice i staviti ih u mlijeko, dodati rižin slad u prahu, ribani kokos i kuhati dok se ne zgusne. 
  3. Maknuti sa kuhala i umješati 3/4 ananasa. 
  4. Servirati u čašice, sa komadičima ananasa na vrhu i malo crne čokolade. 
Exit mobile version