WOK – Rižini rezanci sa povrćem i gljivama

Ispiši recept
WOK - Rižini rezanci sa povrćem i gljivama
Brzo, jednostavno i jako jako ukusno! To je najbolji opis ovog jela.
Glasova: 0
Ocjena: 0
Tvoja ocjena:
Ocijeni recept!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Vrijeme pripreme 10 min
Vrijeme kuhanja 20 min
Vrijeme čekanja 0 min
Obrok za
osobe
Sastojci
  • 150 g rižinih rezanaca
  • 1 veća mrkva
  • 1 manja tikvica
  • 100 g šampinjona
  • 1 manji luk
  • 2 jušne žlice soja sos bez glutena
Vrijeme pripreme 10 min
Vrijeme kuhanja 20 min
Vrijeme čekanja 0 min
Obrok za
osobe
Sastojci
  • 150 g rižinih rezanaca
  • 1 veća mrkva
  • 1 manja tikvica
  • 100 g šampinjona
  • 1 manji luk
  • 2 jušne žlice soja sos bez glutena
Glasova: 0
Ocjena: 0
Tvoja ocjena:
Ocijeni recept!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Upute
  1. Na veće komade narežite luk. Tikvicu i mrkvu na polumjesece. Gljive na listiće.
  2. Dok to radite stavite veću količinu vode da provri.
  3. U dobro zagrijan wok na malo ulja stavite luk da se prži. Miješajte čitavo vrijeme. Kad je luk na pola gotov dodajte mrkvu. Kad je mrkva skoro gotova dodajte gljive. Nakon gljiva tikvicu. Kad je povrće skoro gotovo dodajte soja sos. Sve dobro promiješajte i smanjite vatru.
  4. Za to vrijeme Vam je trebala voda prokuhati. Maknute vodu sa vatre i u nju stavite rižine rezance. Promiješajte i pustite da se omekšaju oko 2-3 minute. Ako drugačije nije navedeno na uputama na vrećici.
  5. Ocijedite rezance i dodajte ih povrću i gljivama.
  6. Servirajte i dobar tek!
  7. P.S: Količine povrća i gljiva kao i soja sosa možete prilagoditi vlastitim željama i sezoni.

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.