| Vrijeme pripreme | 10 min | 
| Vrijeme kuhanja | 30 min | 
| Vrijeme čekanja | 0 min | 
| Broj porcija | 
 
 osobe     
 | 
Sastojci
- 70 g šećera
 - 65 g maslaca
 - 2 jaja
 - 370 g bezglutenskog Mix B brašna
 - 1 prašak za pecivo
 - 650 ml rižinog mlijeka
 
 
 
 
 
Sastojci
 
  | 
Upute
- Pjenasto umutite šećer i jaja. Polako dodajte sve ostale sastojke i napravite glatku smjesu. Smjesa mora biti gušća nego kod običnih palačinki.
 - Pecite palačinke u zagrijanoj tavi (teflon ili keramika) bez ulja. U jako ugrijanu tavu stavite smjesu i zatim smanjite temperaturu na srednje jaku. Kada se počnu pojavljivati mjehurići možete okrenuti palačinku na drugu stranu da se peče.
 - Mi smo palačinke jeli sa medom, ali može sa bilo čime što volite.
 - Dobar tek!