Juneće okruglice iz pećnice

Ispiši recept
Juneće okruglice sa ružmarinom iz pećnice
Juneće okruglice sa ružmarinom iz pećnice uz povrće pretvaraju se u odličnu ukusnu AIP , paleo i LCHF klopu. Lako se naprave i puno su ukusniji i zdraviji izbor od kupovnih okruglica.
Juneće okruglice sa ružmarinom iz pećnice
Glasova: 0
Ocjena: 0
Tvoja ocjena:
Ocijeni recept!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Vrijeme pripreme 15 min
Vrijeme kuhanja 30 min
Obrok za
osobe
Sastojci
  • 600 grama mljevenog junećeg mesa
  • 1 kom crveni luk (veća glavica)
  • 2 jušne žlice sjeckanog svježeg peršina
  • 2 jušne žlice sjeckanog svježeg ružmarina
  • 1 žličica soli
Vrijeme pripreme 15 min
Vrijeme kuhanja 30 min
Obrok za
osobe
Sastojci
  • 600 grama mljevenog junećeg mesa
  • 1 kom crveni luk (veća glavica)
  • 2 jušne žlice sjeckanog svježeg peršina
  • 2 jušne žlice sjeckanog svježeg ružmarina
  • 1 žličica soli
Juneće okruglice sa ružmarinom iz pećnice
Glasova: 0
Ocjena: 0
Tvoja ocjena:
Ocijeni recept!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Upute
  1. Luk usitnite u sjeckalici ili naribajte na sitni ribež. Pomiješajte sa svim ostalim sastojcima. Pustite nekoliko minuta sjmesu da stoji da se sjedine sastojci.
  2. Namastite pleh u kojem će te peći okruglice. Vlažnim rukama uzimajte smjesu te formirajte okruglice i slažite na pleh za pečenje. Veličinu odredite sami. Meni najviše odgovara da u velike oko 2 -3 cm.
  3. Pecite na 200°C oko 30 min. Poslužite uz povrće i uzivajte u obroku. Dobar tek!
Recipe Notes

Mi smo ih jeli uz Salatu od mrkve i češnjaka te baby zeleniš (špinat i blitva) začinjeno maslinovim uljem, limunom i solju.


Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *