| Vrijeme pripreme | 15 min | 
| Vrijeme kuhanja | 20 min | 
| Vrijeme čekanja | 0 min | 
| Broj porcija | 
 
 osoba     
 | 
Sastojci
- 2 jušne žlice svježeg sira
 - 2 žumanjka
 - 5 jušnih žlica bezglutenskog Mix B brašna
 - 200 ml rižinog mlijeka
 - 50 ml maslinovog ulja
 - 1 prašak za pecivo
 - 0.5 čajna žica soli (po izboru)
 - 150 g ribane mrkve (1 veća mrkva)
 
 
 
 
 
Sastojci
 
  | 
Upute
- Pjenasto mikserom umutite žumanjke i sir.
 - Dodajte tekuće sastojke te brašno sa praškom za pecivo. Napravite glatku smjesu.
 - Kuhačom umješajte ribanu mrkvu.
 - Kalupe za muffine punite do 2/3. Pecite 20 minuta u zagrijanoj pećnici na 180°C.
 - Svakako provjerite čačkalicom da li su pečeni prije nego izvadite iz pećnice.
 - Pustite da se malo ohlade prije konzumacije.
 - Dobar tek!