Teleće jetrice sa lukom

Ispiši recept
Teleće jetrice sa lukom
Svi znamo da su jetrice iznimno zdrava hrana. Probajte ih spremiti i na ovaj način.
Teleće jetrice pirjane sa lukom i gheejem
Glasova: 0
Ocjena: 0
Tvoja ocjena:
Ocijeni recept!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Vrijeme pripreme 5 min
Vrijeme kuhanja 30 min
Vrijeme čekanja 0 min
Obrok za
osobe
Sastojci
  • 500 g telećih jetrica
  • 4 glavice luka
  • 2 jušne žlice ghee
  • 0.5 čajna žica soli
Vrijeme pripreme 5 min
Vrijeme kuhanja 30 min
Vrijeme čekanja 0 min
Obrok za
osobe
Sastojci
  • 500 g telećih jetrica
  • 4 glavice luka
  • 2 jušne žlice ghee
  • 0.5 čajna žica soli
Teleće jetrice pirjane sa lukom i gheejem
Glasova: 0
Ocjena: 0
Tvoja ocjena:
Ocijeni recept!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Upute
  1. Očistite luk i narežite. Nemora biti skroz sitno.
  2. U plitki lonac ili dublju tavu stavite ghee da se topi i na njega stavite luk da se prži.
  3. Kad je luk gotov izvadite ga i ostavite sa strane. Na istoj masnoći popržite odreske jetrica. Ako je potrebno dodajte još masnoće.
  4. Jetrice pržite na srednje jakoj vatri.
  5. kad su jetrice gotove dodajte im poprženi luk i malo vode. Dodajte začine i pirjajt sve skupa par minuta.
  6. Ja sam koristila samo sol, ali možete staviti začine koje volite.
  7. Poslužite uz porciju kuhanog povrća. Dobar tek!

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)