| Vrijeme pripreme | 10 min | 
| Vrijeme kuhanja | 50 min | 
| Vrijeme čekanja | 8 min | 
| Broj porcija | 
 osobe     | 
Sastojci
- 450 g mix B bezglutenskog brašna
- 300 g Kiselo tijesto - Prirodni kvas
- 2 jušne žlice maslinovog ulja
- 0.5 čajna žica soli
- 450 ml vode
| 
 
 
 
 
Sastojci
 
 | 
Upute
- Ovo je kruh napravljen kao i kruh koji se treba mijesiti.
- Umiješati brašno, sol, maslinovo ulje i vodu. Dodati kiselo tijesto te napraviti kompaktnu smjesu.
- Pokriti krpom i ostaviti preko noći da se polako diže.
- U jutro staviti posudu sa poklopcem da se grije u pećnicu na 220°C. Kada su i pećnica i posuda dobro zagrijane izvadite posudu i u nju prebacite tijesto za kruh.
- Poklopite i pecite 35 minuta, zatim otklopite i pecite još 15 minuta. Provjerite čačkalicom da li je gotovo.
- Ohladite i dobar tek!
 
				 
 
								 
								