Clafoutis od trešanja

Ispiši recept
Clafoutis od trešanja
Ovo je nešto što će vas oduševiti izgledom, a najviše okusom.
Glasova: 0
Ocjena: 0
Tvoja ocjena:
Ocijeni recept!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Vrijeme pripreme 10 min
Vrijeme kuhanja 35 min
Vrijeme čekanja 0 min
Obrok za
osoba
Sastojci
  • 500 g trešanja
  • 3 komada jaja
  • 2 dl mlijeka
  • 70 g šećera
  • 240 g univerzalnog bezglutenskog brašna
  • 50 g maslaca
  • 1 čajna žica ekstrakta vanilije
  • 1 prstohvat soli
Vrijeme pripreme 10 min
Vrijeme kuhanja 35 min
Vrijeme čekanja 0 min
Obrok za
osoba
Sastojci
  • 500 g trešanja
  • 3 komada jaja
  • 2 dl mlijeka
  • 70 g šećera
  • 240 g univerzalnog bezglutenskog brašna
  • 50 g maslaca
  • 1 čajna žica ekstrakta vanilije
  • 1 prstohvat soli
Glasova: 0
Ocjena: 0
Tvoja ocjena:
Ocijeni recept!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Upute
  1. Očistite trešnje od koštica i posložite na dno kalupa za pečenje kojeg ste prije obložili papirom za pečenje.
  2. Rastopite maslac i pustite da se malo ohladi.
  3. Izmiksajte ostale sastojke i dodajte rastopljeni i ohlađeni maslac.
  4. Dobivenu smjesu izlijte u kalup preko trešanja.
  5. Pecite u zagrijanoj pečnici 10 min na 200°C.
  6. Smanjite temperaturu na 180 °C i pecite još 25 min.
  7. Režite kada se potpuno ohladi.

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.