Kruh sa kiselim tijestom

Ispiši recept
Kruh sa kiselim tijestom
Kruh sa kiselim tijestom ima jedan poseban miris i okus. Ali ima i jednu veliku manu jednostavno ga se ne može prestati jesti.
Glasova: 0
Ocjena: 0
Tvoja ocjena:
Ocijeni recept!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Vrijeme pripreme10min
Vrijeme kuhanja50min
Vrijeme čekanja8min
Obrok za
osobe
Sastojci
  • 450gmix B bezglutenskog brašna
  • 300gKiselo tijesto - Prirodni kvas
  • 2jušne žlicemaslinovog ulja
  • 0.5čajna žicasoli
  • 450mlvode
Vrijeme pripreme 10min
Vrijeme kuhanja 50min
Vrijeme čekanja8min
Obrok za
osobe
Sastojci
  • 450gmix B bezglutenskog brašna
  • 300gKiselo tijesto - Prirodni kvas
  • 2jušne žlicemaslinovog ulja
  • 0.5čajna žicasoli
  • 450mlvode
Glasova: 0
Ocjena: 0
Tvoja ocjena:
Ocijeni recept!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Upute
  1. Ovo je kruh napravljen kao i kruh koji se treba mijesiti.
  2. Umiješati brašno, sol, maslinovo ulje i vodu. Dodati kiselo tijesto te napraviti kompaktnu smjesu.
  3. Pokriti krpom i ostaviti preko noći da se polako diže.
  4. U jutro staviti posudu sa poklopcem da se grije u pećnicu na 220°C. Kada su i pećnica i posuda dobro zagrijane izvadite posudu i u nju prebacite tijesto za kruh.
  5. Poklopite i pecite 35 minuta, zatim otklopite i pecite još 15 minuta. Provjerite čačkalicom da li je gotovo.
  6. Ohladite i dobar tek!

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *