Pečeno povrće iz pećnice i teleće jetrice iz grill tave

Ispiši recept
Pečeno povrće iz pećnice i teleće jetrice iz grill tave
Vrlo lako za pripremu, a ukusno ljetno glavno jelo.
Pečeno povrće iz pećnice i teleće jetrice iz grill tave
Glasova: 0
Ocjena: 0
Tvoja ocjena:
Ocijeni recept!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Vrijeme pripreme 10 min
Vrijeme kuhanja 1 h
Vrijeme čekanja 0 min
Obrok za
osobe
Sastojci
  • 3 jušne žlice maslinovog ulja
  • 1 čajna žica himalajske soli
  • 1 patliđan
  • 1 tikvica
  • 2 manje mrkve
  • 1 krompir
  • 1 korabica
  • 1 cikla
  • 4 komad telećih jetrica (šnicle)
Vrijeme pripreme 10 min
Vrijeme kuhanja 1 h
Vrijeme čekanja 0 min
Obrok za
osobe
Sastojci
  • 3 jušne žlice maslinovog ulja
  • 1 čajna žica himalajske soli
  • 1 patliđan
  • 1 tikvica
  • 2 manje mrkve
  • 1 krompir
  • 1 korabica
  • 1 cikla
  • 4 komad telećih jetrica (šnicle)
Pečeno povrće iz pećnice i teleće jetrice iz grill tave
Glasova: 0
Ocjena: 0
Tvoja ocjena:
Ocijeni recept!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Upute
  1. Operite i na jednake dijelove narežite patliđan. Posolite ga te ga stavite sa strane da malo ispusti gorčinu.
  2. Za to vrijeme vi pripremite ostalo povrće.
  3. Očistite mrkve, krompir, korabicu, tikvice i ciklu. Narežite na jednake komade. Posolite i pokapajte maslinovim uljem. Po želi možete dodati začinskih trava (timijana, ružmarina i sl).
  4. Pomiješajte svo povrće i stavite peči na 180-200 °C oko 45 min do 1 h.
  5. Kada je povrće gotovo pečeno jetrice uvaljajte u malo mix B brašna (ili tapioka škroba). Grill tavu jako zagrijte te zatim smanjite temperaturu i stavite jetrice peči.
  6. Dok se jetrice ispeku izvadite povrće iz pećnice.
  7. Servirajte i uživajte u ukusnom i zdravom obroku. PO želji možete poslužiti uz još svježe miješane ljetne salate.
  8. Dobar tek!

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)