Vrijeme pripreme | 10 min |
Vrijeme kuhanja | 10 min |
Vrijeme čekanja | 30 min |
Obrok za | osobe |
Sastojci
- 70 g tapioka perlica
- 500 ml bademovog mlijeka
- 5 jušna žlica šečera kokosove palme link
- 0.5 čajna žica vanilije u prahu
- 6 nektarina
Sastojci
|
Upute
- Tapioka perlice prelijte vodim i ostavite oko 30 minuta da malo omekšaju.
- Ulijte mlijeko u posudu u kojoj će te kuhati puding. Dodajte 3 jušne žlice šećera kokosove palme i vaniliju. Dodajte ocijeđene tapioka perlice i pustite da zakuha uz lagano miješanje.
- Smanjite vatru i uz miješanje kuhajte dok se ne zgusne (oko 10-ak min) .
- Ulijte u posude/čaše za serviranje i stavite na hlađenje.
- Kada se puding ohladio. Očistite voće i uz dodatak šećera u blenderu izmiksajte.
- Prelijte preko pudinga i poslužite ili stavite na dodatno hlađenje.
- Dobar tek!